Vuoto-Simo - Vuodontorjunnan supersankari banner

 

Vuodontorjunnan supersankari - Vuoto-Simo

Vuoto-Simon taustoista ja historiasta tiedetään hyvin vähän. Erään tarinan mukaan Vuoto-Simo on todellisuudessa merikapteeni Simo Salminen, joka kipparoi aikanaan Itämerellä seilaavaa öljyntorjunta-alusta. Hän katosi mystisesti rajussa myrskyssä erään öljytankkerin vuodontorjuntaoperaation aikana 80-luvun alussa.

Vaikka useita huhuja vuodontorjunnan supersankarista on liikkunut 90-luvulta lähtien, ensimmäinen dokumentoitu havainto Vuoto-Simosta tehtiin vasta vuonna 2010 Meksikonlahden öljyonnettomuusalueella. Tuolloin Vuoto-Simon kerrotaan sukeltaneen paikantamaan vuotokohdan ja tukkineen sen sementillä, jonka jälkeen hän latoi öljyntorjuntapuomia vuoto-alueen ympärille ja keskittyi öljyvahinkojen puhdistustöihin alueella.

Onnettomuuden jälkeen Vuoto-Simo vannoi, ettei koskaan anna vastaavan tapahtua. Hän julisti sodan öljy- ja kemikaalivuotoja vastaan. Tietäen että paras lääke öljy- ja kemikaalivuotojen torjuntaan on ennaltaehkäisy ja riittävä varautuminen niitä käsittelevissä yrityksessä, Vuoto-Simo toimiikin nykyään ennen kaikkea vuodontorjunnan suurlähettiläänä ja antaa käytännön neuvoja ennakoivaan vuodontorjuntaan. Me Ikaroksella autamme häntä tässä tehtävässä!

Voit kysyä meiltä mitä vain mm. vuotosuojauksesta, vuodontorjunnasta, haitallisten aineiden varastoinnista, imeytystarvikkeista, valuma-altaista, kemikaalivarastokonteista, kemikaalikaapeista, paloturvakaapeista, nesteiden käsittelystä, henkilösuojaimista, kemikaali- ja ympäristölainsäädännöstä ym. asioista.

Ota yhteyttä asiakaspalvelu-chatin kautta, sähköpostitse tilaukset@ikaros.fi tai puhelimitse 020 741 8750. Autamme mielellämme!
 

Lue Vuoto-Simon ohjeita vuodontorjuntaan:

  

5 askelta turvalliseen varastointiin ja vuotosuojaukseen

Opas vuodontorjuntaan kansi

Lataa ilmainen opas tästä!

 

 

Öljy- / kemikaalivuodon rajaaminen ja imeyttäminen

 

 

Vuodontorjunnan kohteet

 

Kemikaalien imeytysopas


  

IKAROS FINLAND OY  |  020 – 741 8750  |  tilaukset@ikaros.fi