Kemikaalivuoto Postin terminaalissa Pasilassa 05/06/2015

10 työntekijää joutui sairaalaan kun trukin piikki puhkaisi kemikaalisäiliön ja vaarallista kemikaalia valui maahan Postin Pasilan terminaalissa kuorman käsittelyn yhteydessä.


10 työntekijää joutui sairaalaan kun trukin piikki puhkaisi kemikaalisäiliön ja vaarallista kemikaalia valui maahan Postin Pasilan terminaalissa kuorman käsittelyn yhteydessä. Postin omat vuodontorjuntavalmiudet eivät riittäneet mittavan vaarallisen vuodon torjuntaan, joten Pelastuslaitoksen vuodontorjuntayksikkö hälytettiin paikalle.

Palomestari Markku Holopainen muistuttaa vuotosuojauksen ja vuodontorjuntavalmiuden tärkeydestä. "Valitettavan usein tapahtuu tällaisia vahinkoja joka paikassa missä trukkeja liikkuu".


Lue Ylen raportti aiheesta kuvien ja videon kera:
http://bit.ly/1cAuhj1


Säiliöiden siirron aikana vuotoriski on aina suurimmillaan, eikä kaikkia vahinkoja voida koskaan estää, mutta niiden varalle voi ja pitääkin varautua!

Ikarokselta löydät kattavan valikoiman tuotteita ja palveluita mm. turvalliseen säiliöiden käsittelyyn, vuotosuojaukseen sekä vuodontorjuntaan, neutralointiin ja imeytykseen.

Ota yhteyttä:
020 741 8750 | tilaukset@ikaros.fi

IKAROS FINLAND OY  |  020 – 741 8750  |  tilaukset@ikaros.fi